Gennemse spilarkivet Spilarkivet for Eventyrspil

Vis 1 - 4 ud af 4 spil.

Treasure Seekers: Gyldne Drømme

Eventyrånden lever i familien! Tag med Nelly og Tommy i jagten på bedstemorens forsvundne piratskat. Prøv dine evner i udfordrende opgaver, der tager dig fra mystiske laboratorier til havets farlige dybder. Spil i dit eget tempo uden tidsbegrænsninger eller pointstraf. Der venter dig masser af spændende søg og find-oplevelser. Stævn ud med Treasure Seekers: Gyldne drømme.
pc game online game Søg og find-spil | May 17th, 2011 | | Læs mere

Treasure Seekers: De fortryllede malerier

Hjælp Nelly med at redde sin bror Tom fra et mystisk rumænsk slot! Gå ind i slottets magiske billeder og opdag hemmeligheden bag de vises sten. Brug dine søg og find-evner i Treasure Seekers - De fortryllede malerier og ophæv fortryllelsen på slottet, mens du leder efter Nellys bror. Find den ondskabsfulde person, der er ansvarlig for at have taget Tom til fange og find den gamle skat!

The Mystic Way

Brug The Mystic Way til at indtage alle felterne, mens du undgår dine fjender! Brug dine evner til at standse de onde stjerner.

Samorost 1

Oh, nej! Gnomens planet er på kollisionskurs mod Samorost! Hjælp ham med at undgå katastrofen i dette surrealistisk spil.